Binnen de 30 minuten ter plaatse. Interventie vanaf 95 euro. Bel nu!

De EVVA 4KS veiligheidscilinder is een beveiliging voor de zwaarste omstandigheden. Het is veilig, robuust en stabiel. Met een nieuwe compacte en ergonomische sleutel. Door de uitboorbeveiliging wordt de 4KS geclassificeerd in de hoogste veiligheidsklasse overeenkomstig EN-1303:2015.

Franken Security is een erkend verdeler en installateur van deze hoogwaardige veiligheidssloten en cilinders.

EVVA 4Ks mechanische sluitsystemen

uw 4ks voordelen.

Z

uitermate sterk en duurzaam

Z

toepasbaar voor complex gestructureerde sluitsystemen

Z

technologie zonder veringsysteem

Beveiliging tegen picking en aftasten

De 4KS-cilinder is zo samengesteld dat het zo goed als onmogelijk is om op basis van een blokkeerstift  een duplicaat te maken.  Doordat de cilinder zonder vering is gebouwd is deze ook beveiligd tegen slagpicking.

Technische bescherming door noodzakelijke vakkennis

Door de technische kenmerken van de 4KS-sleutel kunnen de sleutels enkel met speciale machines en met de nodige vakkennis vervaardigd worden.  Dit zorgt ervoor dat illigeale productie quasi onmogelijk is.

Gepatenteerd

Alle  EVVA-producten worden alleen via geautoriseerde EVVA-partners verdeeld. Tegen een schending van het patentrecht kan EVVA juridische stappen ondernemen. 

de 4KS-sleutel

Door zijn unieke vorm is de 4KS sleutel heel gemakkelijk in gebruik.  De sleutel heeft een duurzame en hoogwaardige legering van nieuwzilver. 

De gladde coating en veerloze technologie zorgen voor een optimale bescherming tegen slijtage, zelfs bij extreem verbruik.  De sleutel is voorzien van extra codering en heeft overlappende curven waardoor manipulatie van de sleutel in de cilinder praktisch onmogelijk is.

Hybride cilinder

De 4KS-sleutel kan als gecombineerd elektro-mechanisch systeem toegepast worden.

certificaties

De verschillende internalionele certificeringen en specifieke uitvoeringe per land maken toepassingen in heel Europa mogelijk.

evva security card

het evva veiligheidscertificaat zorgt ervoor dat reservesleutels en cilinders enkel bij een geauthoriseerde evva-partner en alleen met securitypas kunnen bijbesteld worden.