Binnen de 30 minuten ter plaatse. Interventie vanaf 95 euro. Bel nu!

Franken Security vervangt alle sloten

Geen enkel slot heeft voor Franken Security geheimen. Wij kunnen voor u alle mogelijke sloten vervangen!

Slotenmaker Gent

 

Slot vervangen?

Een slotenmaker bestaat dus niet alleen om langs te komen als je sleutel is afgebroken. Maar ook om de beveiliging van je woning te verbeteren. Sloten horen daar ook bij. Een slot dat aan vervanging toe is, laat je best zo snel mogelijk vervangen. Laat ook steeds voldoende sleutels bijmaken, voor iedereen die de deur moet openen en nog een reserve sleutel.

Wie een nieuwe woning koopt kijkt vaak niet naar de sloten die nog aanwezig zijn. Iedereen denkt er wel aan om het slot van de voordeur te vernieuwen, maar niet van andere sloten. En dat is wel belangrijk, want dat kan een inbreker vrij spel geven. Een oud slot is vaak heel makkelijk te forceren en voor je het weet ben je waardevolle spullen kwijt.

Ook na een inbraak moet je zo snel mogelijk het slot vervangen. Het slot kan geforceerd zijn en niet goed meer werken. Je kan de deur misschien wel nog vastdraaien, maar het blijft een zwak punt voor een nieuwe inbraak. Bespaar niet op de kosten van een nieuw slot.

Door slijtage kan een slot ook niet goed meer werken. Je moet haast wringen om de deur te sluiten. Dan is het hoog tijd voor een nieuw slot.

Alle types sloten

Franken Security, de slotenmaker uit Gent, kan alle types van sloten vervangen, denk maar aan cilindersloten, insteeksloten, veiligheidscilinders, meerpuntsloten en dergelijke meer. Als je zelf niet weet welk type slot je hebt, dan komen we graag langs om dit te bekijken.

Raambeveiliging

Ook voor raambeveiliging kan je bij ons terecht. Laat herstelling van ramen, deuren en beglazing aan ons over, zodat je steeds veilig zit. Na inbraak kan je haast niet anders dan alles te laten vernieuwen. Bestaand schrijnwerk beter beveiligen is ook een optie. Dan worden standaard cilinders vervangen door veiligheidscilinders. Er kunnen extra bijzetsloten gemonteerd worden. Bijzonder interessant is het plaatsen van meerpuntsluitingen met extra haken of pinnen.

Deurcilinders voorzien van een veiligheidsbeslag, daardoor zijn schroeven niet meer aan de buitenkant te zien. Dat is de inbreker vrij spel geven. Ook sloten die te ver uitsteken kunnen makkelijk met een griptang uit de deur getrokken worden.

 

Vragen?

Heb je interesse in één van deze diensten, neem dan contact op met dé slotenmaker uit Gent: Franken Security