Binnen de 30 minuten ter plaatse. Interventie vanaf 95 euro. Bel nu!

Automatisatie poorten

Veiligheid en comfort in één

Poort automatiseren?

Een doordeweekse ochtend, het gezin ontwaakt, de badkamer in gebruik, iedereen aan de ontbijttafel. De kinderen en de vrouw in de auto, met z’n allen op weg naar het werk of school. Onderweg spookt het door je hoofd: heb ik de garage wel vastgedraaid? Je twijfelt en je concludeert dat ze wel dicht is, maar nog los staat. Iedereen kan binnen. Geen tijd om terug naar huis te keren?

Veel gezinnen kiezen om bovenstaande reden voor de automatisatie van hun poort. Net omdat je dan zeker bent van het feit dat de poort dicht en vast is. Niemand kan er in, behalve met de afstandsbediening die alleen jij hebt. Dat geeft wel de nodige zekerheid, elke keer dat je de woning verlaat. Er is maar één druk op de knop nodig om de woning af te sluiten. Dat is toch een gemak waar je niet op wil besparen?

Poortautomatisatie is zowel voor particulieren als bedrijven een interessante investering. Bij je thuis is een oude poort waar je aan moet sleuren om ze open en dicht te krijgen geen optie meer. Statistieken bewijzen ook dat het makkelijker inbreken is via die oude poorten. Met een geautomatiseerde poort is ook dat probleem van de baan, want er zijn heel wat veiligheidspunten in acht genomen.

Elk type poort is mogelijk

Franken Security heeft een breed gamma aan poorten, aan jou de keuze. Wens je een enkele draaipoort, een dubbele draaipoort, een schuifpoort te automatiseren of een garagepoort of slagboom te automatiseren? Het kan allemaal, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Voordelen van poortautomatisatie

Poort automatisch openen:

je krijgt een afstandsbediening waarmee je de poort vanop afstand en vanuit je auto kan openen. De poort handmatig openen is hiermee dus verleden tijd.

Betaalbaar:

zo goed als alle garagedeuren of poorten kunnen geautomatiseerd worden. Voor elk type poort is dit mogelijk: kantelpoort, sectionaalpoort, draaideur en nog andere.

Veiligheid:

een poort die automatisch afsluit is altijd veel veiliger dan dat je het handmatig moet doen. De poort wordt dan ook voorzien van een beveiligingssysteem. Mocht er een persoon onder de poort vast te komen zitten, dan stopt het systeem automatisch.

 

Mogelijkheden:

je kan een afstandsbediening vragen om de poort te openen en sluiten. Maar je kan ook voor een schakelaar kiezen die je met een sleutel moet bedienen. Een code die je moet intoetsen of met behulp van je smartphone zijn nog twee andere opties.

Weinig onderhoud:

het besturingssysteem of de aandrijving van de poort zijn gemaakt uit duurzame materialen die weinig onderhoud nodig hebben.

Schrikt inbrekers af:

een garagepoort die je handmatig moet bedienen kan niet goed afgesloten zijn. Langs die weg kunnen inbrekers de woning betreden. Met een geautomatiseerde poort voorkom je dat probleem.

meer informatie nodig?

Elke woning is anders en elke klant wil een andere oplossing. Neem vrijblijfende contact op en we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw poort.