Binnen de 30 minuten ter plaatse. Interventie vanaf 95 euro. Bel nu!

Afgebroken sleutel, kapot slot, slot vervangen? 

Geraak je, je woning niet meer binnen omdat je slot blokkeert? Is je sleutel afgebroken in het slot of is je slot aan vervaning toe door een inbraak?

Wij helpen je zo snel mogelijk uit de nood. Voor dringende interventies zijn we 24/24 bereikbaar.

Een slotenmaker is er niet alleen om je uit de nood te helpen als je sleutel is afgebroken. Hij is er ook om de beveiliging van je woning of bedrijf te optimaliseren. De keuze voor de juiste sloten maken daar integraal deel van uit. Als slotenmaker adviseren we u graag over de mogelijkheden die de beste oplossing zijn voor uw situatie.

Een kapot slot of een slot dat niet meer voldoet laat je best zo snel mogelijk vervangen. Laat ook steeds voldoende sleutels bijmaken, en zorg dat je voldoende reservesleutels hebt.

Inbraakbeveliging – slotenmaker Gent 

Wie een nieuwe woning koopt vergeet doorgaans om de sloten van de nieuwe woning volledig te vervangen.

Vaak wordt het slot van de voordeur vervangen, maar niet de andere sloten.

En dat is wel belangrijk! Je weet nooit wie nog een reservesleutel heeft en oudere sloten zijn vaak makkelijk te forceren waardoor inbrekers heel makkelijk in je woning binnen geraken.

Als slotenmaker kunnen we niet alleen de oude sloten vervangen door nieuwe veiligere sloten maar kunnen we ook andere beveiligingsmaatregelen voorzien om uw woning te beschermen.

Interventie na inbraak regio Gent

Bij Franken security kan je 24 op 24 uur terecht voor een interventie na een inbraak.

Na een inbraak is het belangrijk om je slot zo snel mogelijk te vervangen. Het slot kan geforceerd zijn en niet goed meer werken of zelfs helemaal kapot zijn.

Bespaar niet op de kosten van een nieuw slot en zorg ervoor dat je woning optimaal beveiligd wordt.

We zorgen voor een duurzame oplossing met de meest moderne sloten zodat inbrekers niet meer de kans krijgen om uw woning te betreden.

Type sloten

Franken Security, de slotenmaker uit Gent, kan alle types van sloten vervangen. We zorgen ervoor dat je slot perfect past en aansluit zodat het zowel op het gebied van inbraakpreventie als estetisch optimaal is.

Wij werken met alle type sloten:

  • cilindersloten
  • insteeksloten,
  • veiligheidscilinders,
  • meerpuntsloten

Als je zelf niet weet welk type slot je hebt, dan komen we graag langs om dit te bekijken en je te adviseren.

Raambeveiliging – Slotenmaker Gent

Niet alleen sloten van deuren zijn het vakgebied van een slotenmaker. Ook voor raambeveiliging kan je bij ons terecht.

Laat herstelling of vervanging van ramen, deuren en beglazing aan ons over, zodat je woning optimaal beveiligd is en inbrekers geen kans krijgen.

Bestaand schrijnwerk beter beveiligen is ook een optie. Dan worden standaard cilinders vervangen door veiligheidscilinders. Er kunnen extra bijzetsloten gemonteerd worden. Bijzonder interessant is het plaatsen van meerpuntsluitingen met extra haken of pinnen.

Deurcilinders voorzien van een veiligheidsbeslag, daardoor zijn schroeven niet meer aan de buitenkant te zien. Dat is de inbreker vrij spel geven. Ook sloten die te ver uitsteken kunnen makkelijk met een griptang uit de deur getrokken worden.